divendres, 23 de desembre del 2005

XANTATGE O CASUALITAT?

El 1985, Un tal Mohamed Ali Hammadi segrestà, juntament amb terroristes de Hezbolah, el vol 847 de la TWA que volava d'Atenes a Roma. Durant el segrest, assassinaren un bus de la marina dels USA, només pel fet de ser nord-americà. Dos anys més tard, Hammadi fou arrestat a l’aeroport de Frankurt pel fet de portar explosius líquids dins l’equipatge, i condemnat a cadena perpètua el 1989.

Ara, casualment, un parell de dies abans que l’arqueòloga alemanya, Susanne Osthoff, fos alliberada pels seus segrestadors, Hammadi ha estat posat en llibertat i facturat cap al Líban, el seu país. El govern alemany nega tota relació amb ambdós casos, però el cas és que la casualitat és molta.

Suposant la relació entre els dos afers aquest afranquiment és, a judici dels experts, un acte insensat i perillós del govern alemany, perquè projecta una imatge de covardia i debilitat, i estimula la continuació dels segrestos i actes de terrorisme com a manera d’aconseguir els seus propòsits. Jo afegiria que el què s’està fent es donar un avís als terroristes que aquí a Europa no es tenen prou pebrots per lluitar contra aquesta xacra.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Les negociacions no sempre resulten satisfactores i combatre la violència amb violència no donaria la imatge que s'espera d'Europa... s'està triant el camí fàcil i que més endavant esdevindrà un dels pilars de la caiguda d'Europa.
Per cert, podries activar la sindicació per Atom del teu blog? Es que jo el llegia mirant si hi havien actualitzacions mitjançant les adreces d'interès actives del Firefox i precisament per que no funcionava l'Atom he posat aquest comentari tants dies desprès del post. Tampoc em costa res llegir-lo sense l'Atom, eh? Qüestió de comoditat :). Que vagi bé!

espiadimonis ha dit...

No estic massa segur del terreny que trepitjo en això de la sindicació i de l'Atom. He posat un enllaç sota l'avatar, no sé si et refereixes a això. Si no ho és, digues-m'ho, i de passada, m'expliques com ho haig de fer.

Unknown ha dit...

Si, ja puc seguir el teu blog com abans, merci!
L'enllaç, jo no el faig anar, però hi ha gent que fa anar lectors de feeds online i segurament els serà útil per a tenir l'adreça del feed.
Fins una altra! :)

espiadimonis ha dit...

Confuci digué: "No es poden fer talles d'una fusta corcada."
I també: "Jo no ensenyo a qui no s'esforça a comprendre."