dimarts, 23 de maig de 2006

SISTEMA ANTIMÍSSILS

Degut a les sospites que l'Iran està desenvolupant armament atòmic, els Estats Units estan considerant instal·lar 10 interceptadors antimíssils el 2011 al continent europeu. Els paisos que sembla ser que tindrien més números per rebre la instal·lació serien Polònia i Txèquia. Una vegada més, els americans han de treure les castanyes del foc als europeus.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure si algu amb "llums" m'explica com es pot interceptar un missil que vagi desde Iran a Israel, la seva mes probable destinacio, des de Polonia o Txequia. Meravelles de la ciencia de Bush, suposo.

Aixo, del que te pinta, es de la restauracio d'una defensa antimissils contra Russia, i en aquest cas es logic que ho possin a estats com Polonia i Txequia que nomes pensen en barres i estrelles (influencia de Hollywood), menys, aixo si, quan necessiten ajuda economica per arribar a cap de mes, que es tornen sobtadament europeistes.

Nirisla ha dit...

vols dir que ens estan treient les castanyas del foc? o diguesim que com sempre fan,el que realment vol el mister bush es tenirnos controlats i la escusa mes bona es posarnos antimisils al costat.
jo crec que la historia parlara de aquest personaje com uns dels grans genocidis i que per ara molts els consideren com el superman modern.No ens fan falta defenses,ens fan falta dirigens que sapiguen porta als seus pobles cap el dialec i no cap a les defenses per si de cas