divendres, 25 de maig del 2007

LA MALALTIA DE HILLARY

Avui es presenta un llibre als Estats Units sobre una possible malaltia de Hillary Clinton. Diuen que té tots els símptomes de tenir un “narcisisme clínic” i el quadre clínic serien sentiments de superioritat, auto-importància i fantasies d'un èxit, fama i poder il·limitats.

Jo no sé si això és o no cert, però ja veureu com aquí ni se'n parlarà, cosa gens rara, perquè no ens importa gens, però si aquesta malaltia la patis el president Bush, ja veuríeu amb quina rapidesa ens n'assabentaríem.

4 comentaris:

Moré ha dit...

A Espanya i a Catalunya es van haver de desdir d'afirmar que Bush era el president amb menor coeficient mental després de reproduir-ho tots els diaris, la premsa no contrasta res aquí sí va contra USA , Israel i els jueus. O pitjor, si va a favor dels mega-xatxi-progre-guais i els islamistes.

http://guiadeperplexos.blogspot.com/2007/03/patr-de-conducta-de-la-propaganda.html

Anònim ha dit...

L'antiamericanisme és una plaga a tot Catalunya (i també a Espanya). És patètic veure com els "experts" d'alguns mitjans de comunicació "analitzen" la societat americana sense cap mena de coneixements.

Existeix una fal.làcia, una falsetat constant abreujada en aquesta frase apocalíptica que durant anys s'ha divulgat: "La culpa de tot el que passa al món és d'Israel, dels Estats Units i dels 23 anys de Convergència"

Com veieu, la podeu aplicar a qualsevol tema

espiadimonis ha dit...

Moré,
Recordo perfectament l'episodi del coeficient mental de'n Bush. Efectivament, els pocs -poquíssims- mitjans que posteriorment ho van desmentir ho van fer amb la boca petita. I tal com dius al midrash -molt revelador- del teu enllaç, les difamacions són com plomes llançades al vent. De vegades penso si els europeus hem après les lliçons de la nostra pròpia història. Hem fet coses bones, però també n'hem creat de molt terribles, com ara el colonialisme, el comunisme i el nazisme. Sembla que les ensenyances de Goebbels encara perdurin...

Artur,
Potser la premsa no dóna la culpa dels mals del món a Convergència, però vaja, entenc molt bé on vols anar a parar. Fa uns mesos vaig sentir una noticia referent a una enquesta que van fer a diversos països d'Europa, on els enquestats digueren que percebien Israel i els Estats Units com a països més perniciosos per la pau mundial que no pas l'Iran. Ja veus fins on arriba la mà negra dels mitjans de comunicació, i també fins on arriba la desídia informativa de la gent, que s'empassa tot allò que reben sense preguntar.

Odalric ha dit...

Premsa i anti-imperialisme, el pack del perfecte progre (que vol dir ser anti-americà, anti-israelià i anti-convergent)