dissabte, 28 de juliol del 2007

LA RESISTÈNCIA SODOMITA

En tot el món lliure i democràtic, el comunisme ha estat descobert com el què és: una enredada. Enlloc és vist com res que valgui la pena de defensar. Enlloc? A la península ibèrica una tribu que viu al nord-est s'entossudeix a resistir en aquesta enganyifa ben cofois de viure en un món on uns quants viuen a costa de la resta que, obedients, s'abaixen els pantalons i paren el cul cada vegada que convé als qui manen i, a més, els paguen el beure.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I és també un dels pocs llocs al món on aquests es poden sentir cofois de ser leninistes o stalinistes, i no passa res. La cuina francesa tampoc sembla que hagi filtrat res d'aquest plat tan poc atractiu que es diu comunisme: al contrari, al país veí tenen molta influència.

Odalric ha dit...

Un altre article simplement SENSACIONAL!

A casa nostra restem com el pais occidental més proper a Corea del Nord.

espiadimonis ha dit...

Artur,
T'oblides dels maoistes, que és la branca ideològica d'on prové el nostre Molt Honorable i alguns d'altres, com ara el Tardà, diputat a Madrid per ERC.
Pel que fa al comunisme a França, sembla ser que la cosa dona mostres de canvi. Caldrà veure'n l'evolució. Aquí, on estem ben collats pels mitjans de comunicació mesells, no hi ha res a fer.

Odalric,
Gràcies per la teva qualificació al post. Certament en aquest país més d'un i dos polítics s'emmirallen en aquests països.

David ha dit...

Per fi una persona que pensa com jo! Endavant comunistes catalans. Algun día, només algun dia en un futur no gaire llunyà aconseguirem la victòria.