divendres, 14 de setembre del 2007

L'EXÈRCIT ESPANYOL, PARTIDARI DE L'ESCLAVATGE

En aquest país, i fins el 2001, hi havia el què s'anomena servei militar obligatori. L'altre dia, la “Asociación de Militares Españoles (AME)“ (Associació de Militars Espanyols) va proposar reimplantar-la amb una duració de tres mesos i aquest cop, fer-ho obligatori tan per nois com per noies. L'excusa que posen és que així es garantiria la defensa nacional, disposar d'un exèrcit i defensa civil professional i reserves instruïdes per casos de guerra a grans catàstrofes.

Ja us avanço que això no prosperarà, però el fet significatiu és la mentalitat retrògrada dels militars d'aquest país. En efecte, proposen coercir la gent per tal de fer una cosa que la major part no vol fer, i d'això que ells en diuen reclutament, en termes vulgars se'n diu esclavatge.

Algú ha vist mai que per manca de, per exemple, metges, se'ls recluti a la força? Si es respecta el lliure mercat, el procediment per reparar la manca de metges és ben senzill, se'ls augmenta la paga i els joves estudiaran per tal d'aprendre l'ofici. En el cas dels militars, s'ha d'emprar exactament el mateix procediment: si els manca personal, que els paguin millor, i ja veuran com obtindran un increment de sol·licituds. La resta, obligar la gent a anar a fer el servei militar a canvi de quatre quartos, és donar permís al govern per mantenir la població en estat de servatge. Feudalisme pur, vaja.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Espiadimonis, estaríem parlant d'un país civilitzat i està clar que Espanya no ho és.
Encara m'enrecordo que per un "estatutet de merda", ja volien bombardejar-nos; no me'n recordo de quin desgraciat es tractava i finalment el Bono el va haver de destituir.
Sembla mentida que estiguem al 2007.

espiadimonis ha dit...

Sí, ja sé quin vols dir. Em sembla que era el tinent general José Mena. Però crec que no el va pas destituir, sinó que li aplicar vuit dies d'arrest domiciliari. Una misèria, vaja. Amb aquest tipus d'arrests, qualsevol pot dir el què li roti, total, gairebé surt gratis, i els de la caverna el van felicitar i tot. De ben segur que si l'entrevistessin ara, no admetria que es va equivocar. Però el més greu de tot, és que amb la llei a la mà, tenia tota la raó. L'article vuitè diu que l'exèrcit garantirà la unitat espanyola. O sigui que més que cessar militars, el què hauríem de fer és cessar articles de la constitució, o tota la constitució espanyola sencera i implantar-ne una de catalana. En una paraula: independència.

Anònim ha dit...

Crec, sinzerament que el nostre futur està a Europa i al món.
Només que els americans s'interessessin pel cas català, seríem independents de seguida. Però, què pot atraure als americans perquè aquests es fixin en nosaltres?

Anònim ha dit...

En principi pot semblar "impossible" que torni el servei militar obligatori però cal vigilar. Si féssim una enquesta entre els simpatitzants dels dos grans partits espanyols veuríem la tendència a que "retorni" la mili. D'això n'estic segur.

Jo, que vaig patir una mili en una "división acorazada" puc dir que el que vaig aprendre és a odiar i vaig conèixer la irracionalitat.

espiadimonis ha dit...

Bona pregunta, Montse. De fet, hi ha tant antiamericanisme a Catalunya, que si jo fos americà ignoraria completament aquest país de la mida d'un dels seus "counties". Potser si els espanyols decidissin portar a terme una neteja ètnica com la que varen fer els Serbis a Bósnia...
Artur,
Ja m'ho crec, ja, que l'espanyolisme quotidià voldria tornar a la mili obligada. Però el jovent no crec que s'hi conformés. A les darreries de la mili, molts catalans es feien insubmisos, i dubto que ara hi anessin de bon grat, mal que fos per tres mesos, com deia l'informe.

Anònim ha dit...

Aquí ens dediquem a criticar-ho tot i fins i tot critiquem els qui no ens han fet res.
Ja seria hora d'anar canviant de xip. De fet, si Israel existeix és gràcies als americans.
Això sembla que hi ha molta gent que no ho entén.

espiadimonis ha dit...

Doncs sí, Montse. Els Estats Units han estat cabdals per la viabilitat d'Israel, tan per l'aval internacional, com pels diners enviats pels jueus que allí hi viuen. I tot això ho ignora la gent que s'empassa les notícies tendencioses que emet "la nostra". Hi ha tanta feina a fer...