dissabte, 8 de desembre del 2007

UN ALTRE INCOMPETÈNCIA

Semblantment a la Sra. Tura, quan fou consellera d'interior i es va declarar incompetent per garantir i mantenir l'ordre, ara la consellera Geli ens diu que serà impossible saber qui va provocar l'error en el cas de les criatures que assistien a la Vall d'Hebron per rebre tractament d'hemodiàlisi. Que unes criatures, ja malaltes del ronyó, hagin rebut a més “el regalet” de l'hepatitis C, que pot derivar en cirrosi o càncer, i no es vulgui remoure cel i terra per trobar el motiu de semblant incompetència em sembla inacceptable i escandalós.

La desvergonyida i inepte consellera també ens ha dit que no calen canvis ni estructurals ni professionals, que és com venir a dir que, al renunciar per una banda a cercar el motiu, i per l'altre a intentar establir uns protocols o processos diferents als que s'han demostrat ineficients, la propera víctima de la ineficàcia i la manca d'escrúpols del govern pot ser el teu fill o filla, estimat lector...

1 comentari:

Josep (sl) ha dit...

Sap terriblement greu què un alt dirigent polític diguí algú cosa ha anat malament. Però res s'ha fet malament. el procediment era el correcte. llavors no sabem ni sabrem què ha ocorregut.

Me sento indignat per aquesta imcopetència, inacceptable, és una vergonya. S'ha de saber què ha passat com no sigui què torni a passar.