divendres, 18 de gener del 2008

NO SABER ON TENIR LA MÀ DRETA

De sempre, IC-Verds ens ha acostumat a la política radical i a la demagògia. Una de les darreres imbecilitats que els he sentit dir, és presentar la dicotomia TGV-Rodalies, fent creure a la gent que no poden coexistir i que la primera s'ha fet en detriment de la segona.

IC-Verds, amb la seva política fortament ideologitzada, pretén fer entrar tots els claus que siguin necessaris per la cabota, i el més lamentable de tot, és que la incultura general d'aquest país els permet no només anar fent bullir l'olla, sinó que a més, que siguin partit de govern, per a desgràcia col·lectiva.

Es nota que IC-Verds no té la menor idea d'economia, i si la tenen, ho dissimulen molt bé per tal de, com he dit abans, fer passar bou per bèstia grossa i mantenir la seva quota de gent toixa i nícia que els vota.

En uns transports privats, un usuari de rodalies que comprés un bitllet, estaria pagant els sous dels empleats, l'amortització de material comprat, l'energia pel transport pròpiament dit i el manteniment de les infraestructures a més d'una eventual ampliació. Les obres que paral·lelament es fessin per fer una nova línia, en aquest cas de gran velocitat, serien considerades una inversió a amortitzar en la futura explotació d'aital línia i per tant, no hauria de tenir la menor incidència en el manteniment de cap altre línia. Fins i tot seria així si el transport fos públic, com és el cas d'aquest país tan desgraciat nostra.

El per què hem arribat a tenir uns polítics i una política tan radicals seria un tema que podria ser tractat en tesis doctorals no només en aquest país, sinó en els estrangers.

2 comentaris:

Artur ha dit...

L'esquerra porta molts anys divulgant mentides, fal.làcies i incongruències. Repetir una mentida és construir una veritat "mediàtica".

Falta molt de sentit crític a la societat, que encara resta ancorada en models arcaics, lligats al "políticament correcte".

Sarkozy és la resposta francesa d'una societat narcotitzada per anys d'aquesta malaltia. Ells han començat a despertar del seu malson progre. Ho aconseguirem nosaltres???

espiadimonis ha dit...

Artur,
Ho veig tan lluny, això de despertar del malson... Només cal sentir parlar la gent i un s'adona ràpidament que els mitjans han acomplert el seu objectiu: mantenir la gent dins la cleda ideològica que li convé al govern. Les llistes obertes no serien una solució immediata, però serien un primer pas. Fins que no arribi això, aquí ho tenim magre.