diumenge, 10 de febrer del 2008

LA SANITAT CATALANA

He llegit, al Diari de Girona, aquest article demolidor de'n Alfons Quintà sobre la sanitat catalana en particular i la Generalitat en general. És terroríficament apocalíptic, i m'ha fet agafar ganes d'emigrar. Per ventura no coneixeu cap país on pugui anar?

6 comentaris:

Rita ha dit...

Uffffffff!!!!!!!!! Quan el trobis, o te'l diguin, avisa que potser t'hi acompanyo.

espiadimonis ha dit...

Valeeeen!! M'agradarà anar amb tu, si cal a la fi del món. hewhewhew :-)

Míriam ha dit...

Aneu-vos en a la Lluna una temporada; o sigui, no llegiu diaris, no mireu notíciaris... (jo ho he provat) us anirà bé per no fer-vos mala sang, s'ha de cuidar la salut! i... no patiu, si decidiu tornar, tot estarà igual! És com una telesèrie, una temporada sense veure-la i et tornes a enganxar sense problemes.

espiadimonis ha dit...

Curosa,

Potser a la lluna no, però perdre'm una temporada en una illa de la Polinèsia... El problema és que, malgrat no mirem la tele ni llegim diaris, la realitat és aquí i no deixa d'afectar-nos. I com que el sistema polític que patim no és de democràcia real, no tenim manera d'incidir en la política.

Joana ha dit...

Fa uns anys vaig començar a veure que arribaria un moment (no falta gaire) que el problema seria " qui ens cuidaria"...I ja tenim el problema aquí. Falten metges, infermeres, a la pública i a la privada.La part assistencial està desatesa. No hi ha qualitat... ni bons professionals...perquè emigren.
Per què no es valora al nostre país l'educació i la sanitat? No paro de preguntar-m'ho.
Emigrem???
Que tinguis un bon cap de setmana!!

espiadimonis ha dit...

Joana,
Ja ho veus. Tal com dius, ja tenim el problema aquí, i vista la poca traça dels polítics que tenim i la responsabilitat directe que crec que tenen en la situació actual, tenim mala peça al teler si hem d'esperar que ens ho solucionin.