dilluns, 16 de juny del 2008

300

Els humans sentim especial predilecció per les formes geomètriques i els números rodons. Jo no és que en faci gaire cabal, però l'altre dia, remenant per l'editor del blog, m'adoní que m'acostava perillosament als 300 posts. Em van passar per alt el 100 i els 200, però aquest he decidit fer-ne esment.
300 posts en poc més de 4 anys em semblen francament pocs, però per no tenir-ne massa idea del món, ja m'està bé, us ho dic sincerament.
Llegint-ne els dels primers temps, ara els canviaria o, directament, no els escriuria. Igualment passa amb alguns dels comentaris que feia, però em diverteix de veure com "n'estava aprenent". Sempre dic que pel fet d'escriure aquest blog, el primer beneficiat he estat jo mateix, perquè em vaig adonar que era un fervent partidari de la llibertat individual. I què dir de les vegades que he estat temptat de tirar la tovallola? Però després m'hi repenso i crec que els pocs que em llegeixen tindran la paciència suficient com per esperar a que tingui res a dir, el temps per fer-ho, i les ganes d'escriure.
Només em queda donar-vos les gràcies a tots els que en algun moment m'heu acompanyat en aquest periple, i heu contribuït a enriquir aquest pobre blog amb els vostres comentaris...

14 comentaris:

Rita ha dit...

Espieta, maco... felicitats! No sóc cridanera perquè ets home auster, però saps oi que cridaria i et faria petons i tot això????
Saps que ets el primer bloc que vaig començar a seguir, aviat farà 3anys? Saps, oi, també, que m'encanta com ho fas?
Bé, moltíssimes felicitats novament i un petó molt i molt fort! :-))

espiadimonis ha dit...

Rita,
Què puc dir? Gràcies per la benevolència amb que sempre m'has tractat, dins i fora del blog, i gràcies també pels comentaris tan generosos que sempre em fas, ets una injecció de moral. :-)

Míriam ha dit...

Felicitats, espia. Ha estat un plaer coneixer el teu bloc i a tu. Que per molts anys més puguem passar per aquí a llegir i a comentar.

Joana ha dit...

Ooooooh! Quatre anys és molt i 300 està bé!
Felicitats!
I de rampell. com la Rita, petons i abraçades!
;))))

espiadimonis ha dit...

Moltes gràcies, mila. El plaer ha estat meu de tenir-vos d'acompanyants. I espero que continuem per molt de temps.

Joana, gràcies per aquests petons i abraçades. Es corresponen :-)

Moré ha dit...

Per molts anys!

Un indígena ha dit...

Aquest blog és de lectura regular obligada. Ànim i per molts anys!

espiadimonis ha dit...

Gràcies Moré, en vida teva!

Gràcies indígena, per anar visitant regularment aquest blog!

Artur ha dit...

Espiadimonis: Felicitats! Endavant amb el teu blog. És un exemple de treball acurat i model per a molts de nosaltres.

Noctas ha dit...

A mida que vas avançant emb el blogg te'n adones que cada dia escrius una miqueta millor. En el fons escriure es una forma d'artesania més. Quan més la practiques millor la fas..saludus i felicitats pel blogg. No el coneixia i m'ha agrdata molt.

espiadimonis ha dit...

Artur,
Moltes gràcies per l'afalac. Et diré que llegint el teu blog m'adono de les meves mancances :-) i és per això que també el tinc per model. Gràcies per llegir-me.

espiadimonis ha dit...

Noctas,

Benvingut a aquest blog. Tens tota la raó quant dius que escriure requereix pràctica i es realitza millor a mesura que ho fas. Suposo que és com tot... Espero que continuïs venint per aquí.

Josep (sl) ha dit...

Felicitats pels 300.

espiadimonis ha dit...

Molts gràcies, josep, en vida teva.