diumenge, 4 de gener del 2009

ISRAEL

S'han dit tantes coses sobre aquesta intervenció d'autodefensa de l'exèrcit d'Israel a Gaza que poca cosa -o millor dit, cap- puc dir per tal de donar-hi una mica de llum. A més, el poc temps de què darrerament disposo fa que arribi a la notícia tard i malament.

La única cosa que sí que vull i puc fer és declarar-me públicament, una vegada més, amic d'Israel.

Sóc al seu costat perquè són la part dèbil, perquè és un poble que lluita per la seva supervivència enmig d'un oceà d'hostilitat i que els vol “llençar al mar”, mentre que altres estimen més la mort -àdhuc la dels seus propis fills- que la vida.

Sóc al seu costat perquè és la única democràcia homologable que hi ha a la zona, respectant els ciutadans sigui quina sigui la seva creença, raça o sexe, mentre que altres viuen enmig del feudalisme tribal, collant la població i mantenint-los deliberadament en la ignorància per tal que mai els puguin disputar el poder, i discriminant als que no són musulmans i a les dones encara que ho siguin.

Sóc al seu costat perquè l'única cosa que Israel vol és viure en pau i progressar per deixar un país millor pels seus fills, mentre que altres volen exterminar el petit país de llet i mel i ensenyen els seus fills a morir abans que a no conformar-se amb la dictadura on viuen en els seus països.

Sóc al seu costat perquè es limiten a defensar-se del constant llançament de coets amb unes intervencions militars de les més escrupoloses que mai he vist en cap exèrcit, mentre que altres, en lloc de construir un país i ensenyar al món que són capaços de fer-ho, es limiten a preparar i llençar coets amb l'ànim exprés de fer mal a la població civil.

Sóc al seu costat perquè em dóna la gana.

Endavant Israel! No estàs sol en la teva lluita!

9 comentaris:

GOS GÀNGUIL ha dit...

Israel, ara i sempre!
Salut!

L'home del sac ha dit...

Si Israel tant volgués la pau hagués deixat als palestins en pau des de fa temps i no els hauria colonitzat ni humiliat tant com ha pogut.
Imaginat que el que han fet els jueus en aquella zona ho haguessin fet a Catalunya. No desitjaries tirar-los al mar?

espiadimonis ha dit...

L'home del sac:

Llegeix i assabenta't una mica de la història. Després torna i polemitzarem, si és que encara no ho veus clar.

L'home del sac ha dit...

La història ja la conec bastant...

espiadimonis ha dit...

Ja es veu

L'home del sac ha dit...

Ara em diràs que no hi ha hagut una colonització i humiliació del poble palestí...
I que consti que no sóc anti-semita ni res semblant i que m'agradaria que els jueus visquessin en pau a Israel, però imaginat que ara vingués qui fos i ens dividís Catalunya per la meitat i digués que una part és per ells per ves a saber quin motiu... No t'agradaria llençar-los al mar si fes falta?

espiadimonis ha dit...

L'home del sac, t'ho demano, no em siguis tan pueril parlant de colonitzacions, humiliacions i al·legories amb Israel-Catalunya que no ens duen enlloc. Ens has demostrat que saps seguir les consignes oficials, ara fes un pas més i atreveix-te a pensar pel teu compte. És més complicat, però seràs més lliure.

L'home del sac ha dit...

Em sap greu que la imatge que tinguis de mi és que segueixo consignes oficials, perquè no en segueixo, i menys de pijo-progres i res que s'assembli a progressisme i tripartit.
Dic el que penso.
Tu en canví sí que sembla que segueixes consignes de defensar Israel a ultrança com si no haguessin fet mai res mal fet.

Anònim ha dit...

En aquest conflicte no podem mantenir una posició equidistant perque estem en un entorn favorable a les tesis de Hamàs.

Fou aquest grup el qui va dir fa unes setmanes que trencava la treva i intesificava els atacs contra Israel.

Ara resulta que el culpable i qui té de donar explicacions és Israel.