diumenge, 11 de gener del 2009

LA MANIFESTACIÓ


Pel blog d'en Moré descobreixo aquesta fotografia de la manifestació que es va fer ahir a Barcelona i que pretenia recolzar els palestins.
Que la gent és manifesti és un acte normal en un país democràtic. Que la derivada d'aquesta manifestació sigui el recolzament a la política de Hamas ja no és tan normal, però el que és inacceptable és l'exhibició d'armes de foc i el brandament de l'Alcorà, en un gest que comporta implícitament el desig de ser governats per la sharia.
El nostres polítics s'han esforçat, durant molt anys, en controlar la cultura i arrancar d'arrel tota cosa que es bellugués sense el seu permís, i tot amb la insana intenció de que el poble no tingui cap altre visió de la vida que la oficial. Un dels resultats l'estem veient en aquesta manifestació, gent extremada i amb visió de vol gallinaci, que està disposada a prestar les seves oïdes a la demagògia més abjecta.
Per acabar de reblar el clau, a la manifestació hi van acudir uns quants polítics de casa nostra. Donada la seva catadura moral i el seu escàs nivell intel·lectual dubto que, a la vista dels esdeveniments, es penedeixin d'haver assistit a la manifestació. Si, tal com he dit més amunt, el nostre país no tingués la cultura controlada, no hagués permés mai que cap polític anés a una manifestació d'aquesta índole, i si algú si hagués atrevit, seria condemnat a l'ostracisme polític per sempre més, però ara haig de veure, amb profunda vergonya, com aquest país està governat per miserables que fins i tot gosen donar lliçons de moral.

8 comentaris:

Noctas ha dit...

Quina vergonya...colla de feixistes és el que són...saludus

Anònim ha dit...

Donat que mai ha existit una nació que s'anomenés "Palestina", penso que hauríem de deixar d'anomenar "palestins" els àrabs que viuen als territoris en disputa. De fet, durant força anys de l'època del mandat britànic, els jueus que habitaven el territori del Mandat de Palestina eren els anomenats oficialment "palestins".

L'actual denominació "palestins" afavoreix la causa de la destrucció d'Israel. Trobo que el nom més apropiat és "àrabs dels territoris en disputa", més breument, "àrabs dels territoris" o, si el context està prou clar, simplement "àrabs".

espiadimonis ha dit...

Joel,
T'haig de donar tota la raó en el matís. El mal és que ho sé perfectament, però sempre caic a la trampa, suposo que és de tant sentir-ho.
Gràcies per recordar-m'ho.

Anònim ha dit...

Veig que de cop t'has fet partidari del control d'armes.

espiadimonis ha dit...

Tan com tu de la seva lliure possessió i circulació.

Marc. ha dit...

Segons la “magnífica” llei de partits, les diferents manifestacions a favor del terrorisme de Jamas hauríen de ser prohibides, i en el cas de no poder-se anticipar als fets, actuar contra els organitzadors.
PAU per tothom, per Israel també, quantes manifestacions s’han fet contra el terrorisme suïcida i masacrador de Jamas?

Per cert:
La Rahola ja ha rebut amenaces de mort.
Heu vist la foto deL TERRORISTA amb una pistola a la manifestació encapçalada pel conseller d'interior?
Ja s'han registrat atacs a centres jueus d'espanya.
Europa encara és antisemita?

Algu pot arribar a pensar que SAURA, COM STALIN, te un fort sentiment antisemita.

Artur ha dit...

Aquesta manifestació és una còpia calcada de les que podem veure a qualsevol país nazislàmic: Integrisme, Alcorà, crema de banderes, crits clamant la venjança i la sanguinària necessitat de massacrar qui és diferent. I part del nostre govern hi feia costat: feia costat al despotisme més lacerant, al totalitarisme més fosc. Increïble, miserable, nauseabund.

espiadimonis ha dit...

Doncs sí Artur, i el problema és que això ho tenim a casa nostra.
Es podia esperar que, de tota la immigració musulmana que ha vingut, una petita part fos partidària del radicalisme, el que és imperdonable és que membres del Parlament i del Govern s'hi afegeixin. Com s'ha dit en altres llocs de la blogosfera: estan jugant amb foc, i la dissort és que no només ells es cremaran, rebrem tots.