divendres, 23 de gener del 2009

SESSIÓ AL PARLAMENT

El dia 21 de gener d'enguany, i a la sessió de control número 48 del Parlament de Catalunya, el Senyor Espadaler va preguntar al Govern per les mesures que s'han pres al llarg d'aquests darrers mesos en relació a la contaminació ambiental. Va respondre el Senyor Saura, Conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació. Un tast de la seva resposta és el següent:

...Vostè defensa no perdre nou segons, nosaltres defensem que no hi hagi malalts que morin prematurament, 1.200... –no, no ho dic jo, ho diu l’informe del centre científic, no ho dic jo–, que no hi hagin nens amb asma per mesures de disminució de contaminació...

La preocupació del Govern per la nostra salut és molt lloable però, posats a prohibir o limitar coses potencialment perilloses, i tenint en compte que la ideologia comunista ha causat, pel cap baix, 80 milions de víctimes al llarg de només un segle, ¿no podrien prohibir els partits d'ideologia comunista, com ara la mateixa Iniciativa per Catalunya?

3 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

Quin centre científic? El que va dir que les emicions és reduirien un 17% o el què va dir que solament s'havien reduït un 4%.

"el Primo" ha dit...

I llavors també hauríem de prohibir els partits d'ideologia capitalista. Nano, que el general Pinochet no era exactament comunista. O ens vols fer creure que els morts de les dictadures d'esquerres són conseqüència de la ideologia comunista, però els de les de dretes no són conseqüència de la ideologia capitalista?

Artur ha dit...

La mala gestió del govern, de l'estructura estatal i dels organismes afins és un element molt més contaminant que no pas la diferència entre anar a 80 ó a 120.

Que m'expliquin com puc anar a 80 km/h en arribar a Barcelona (posem per cas des de quarts de vuit del matí fins quarts d'onze). El promig és de 10km/h.