dimecres, 25 de març del 2009

JA HI TORNEM A SER

Avui l'irrisori grupuscle d'estudiants que està en contra del pla de Bolonya ha decidit de bell nou ocupar la universitat. Amb aquesta acció volen impedir el normal funcionament de la magna institució, en concret de les facultats de Dret i de Geografia.
Tenen tot el dret a estar en contra del que els vingui de gust, però no tenen cap dret d'impedir que cap altre estudiant entri a les aules per rebre la classe corresponent, així com tampoc no tenien cap dret de tallar cap carrer.
Impedir el normal funcionament de la universitat i de la ciutat en general bé podria rebre el qualificatiu de “fatxa”, aquesta paraula que molts joves sempre tenen a la punta de la llengua per qualificar a tothom que no pensa i actua com ells.

2 comentaris:

Artur ha dit...

Coartar la llibertat d'altres persones és precisament allò que els estats i governs totalitaris o despòtics apliquen sempre.

És la mateixa manera de fer que els sindicats.

Josep (sl) ha dit...

La han desocupat per uns dies donar lloc a una "necessaria reflexió de 15 dies". Que com va succeir la pausa en l'ocupació de les facultats tornarà a coincidir amb la pausa de les vacances. Abans va ser per Nadal i ara per Setmana Santa.

Em sembla que els nostres revolucionaris antibolonya tenen una cosa molt més clara i més important que la seva revolta. Les vacances són sagrades.