dimarts, 14 de març del 2006

EUROPA VS. ÀSIA

Un informe fet per la Organització per la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i publicat per Consell de Lisboa, (el mateix que ara fa 5 anys i sense por de fer riure va dir que en 10 anys vista, és a dir el 2010, l’objectiu era fer d'Europa l’economia més competitiva del món), afirma que els països asiàtics estan superant a Europa en ensenyament i tècnica. Xina i India, per posar un exemple, estan produint tècnics altament qualificats a baix cost i ho fan a una velocitat en constant increment. No seria molt tard per a Europa per reaccionar, però amb la classe política tan miop i covarda que tenim, dubto que tinguin la valentia per emprendre les reformes que caldrien. Ja podem començar a preparar la mortalla.

2 comentaris:

Perot lo Lladre ha dit...

El principal problema d'Europa no es politic ni economic, i, per tant, no el poden resoldre ni politics ni economistes, els demiurgs d'avui.

El problema fonamental d'Europa es que cada vegada som menys, tant en xifres absolutes com en relacio a la poblacio de la resta del mon. Estem desapareixent, i, amb nosaltres, desapareixera el que ha estat Europa. Tot dura fins que s'acaba, pero mai no es problema de politica ni de peles, es nomes que no hi haura europeus.

Anònim ha dit...

qwert