dissabte, 16 de setembre del 2006

COSES MALVADES I INHUMANES

En el seu recent viatge al seu país nadiu, el Papa de Roma féu un discurs a la universitat de Ratisbona. En un moment del seu discurs, el Papa digué: “Ensenya’m allò que Mahoma ha portat de nou, i trobaràs només coses malvades i inhumanes, com la seva directiva de difondre la fe mitjançant l’espasa.” Els sectors radicals de l’islamisme han posat el crit al cel, i fins i tot ja han atacat algunes esglésies, donant així la raó al Papa de Roma.

1 comentari:

Ramon Goma Segui ha dit...

Ep! Això no ho va dir "el Papa de Roma" sinò que és una cita de Miquel II Paleòleg, emperador de Bizanci (o de l'Imperi Romà d'Orient). Suposo que la pressa és causa de la pífia: essent el teu blog dedicat a denunciar aquesta mena de fets com a manipulacions... para compte de no caure en el mateix error que blasmes.

Un suggeriment: no trobes ridícul anomenar el Papa "el Papa de Roma". N'hi ha un altre, de Papa? Ja sé que fa molt anglosaxó i molt wasp, etc. Però és pedant; no cal que dissimulis res a l'audiència d'un blog en català, que ja deu saber de qui es parla dient "el Papa" o "el Sant Pare".