dimecres, 12 de desembre del 2007

ELS CALENDARIS I LA IDIOTESA SUBSEQÜENT

La companyia de vols Ryanair va proposar a la tripulació femenina d'a bord de fer un calendari per l'any 2008 on sortissin en biquini i on tota la recaptació seria destinada a obres de caritat. Ha estat un tracte voluntari on les noies han explotat el seu do de tenir un cos bonic com hi ha gent que explota el seu talent intel·lectual a canvi d'una mesada o d'altres desenvolupen una rara habilitat pel mateix motiu. Doncs bé, els hi ha faltat temps als reaccionaris de torn per injuriar i blasmar aquesta iniciativa que ha estat feta amb total llibertat.

Un dels reaccionaris ha estat l'associació de consumidors FACUA que afirma que les imatges van contra la dignitat de les dones, i l'altre, l'Institut de la dona, que diu que el calendari suposa una representació sexista de les dones en conjunt.

Mai he entès que un acord lliurement portat a terme entre dues o més persones adultes amb plena capacitat mental i intel·lectual pugui ser considerat una cosa sexista i atemptant contra ningú. Si consideren que aquest calendari vulnera alguna llei, que portin la companyia als tribunals i/o que no el comprin ni n'agafin vols. I si no, que callin i que deixin d'emprenyar la gent de bona fe corrent, a més, qual criatura que va al papa a demanar justícia contra un mal hipotètic, als organismes estatals a que prohibeixin el calendari com si l'estat no tingués altre feina a fer.

7 comentaris:

Artur ha dit...

Els mateixos que demanen "llibertat" de vegades volen més "intervenció". És la posició més conservadora o reaccionària de la societat i també la distorsió d'anys de control estatal. Tots dos factors condiciona aquesta conducta de "papa: mira quina cosa dolenta fan aquests, castiga'ls".

Quan parlo de "conservadurisme" o reaccionari no vull dir ser de dretes sinó posicions vitals que, com podeu comprovar diàriament, l'esquerra també n'està farcida.

espiadimonis ha dit...

Artur,
I tant que l'esquerra està farcida de conservadurisme. De fet, quan s'autoanomenen progressistes, sempre em fan riure: tan en termes econòmics com en els socials, sempre han estat partidaris de la intervenció estatal a ultrança. I personalment, considero que de progressista això no en té res.
Lligant-t'ho amb el primer paràgraf del teu comentari, aquests grups sempre demanen llibertat per a coses que poden estar molt bé, (casaments entre homosexuals i adopció d'infants per part d'aquestes parelles, avortament, etc. etc.) però no s'adonen que en els casos que sovint denuncien, es pot aplicar el mateix principi de llibertat d'elecció.
La meva teoria particular però, és que aquesta gent no hagués bellugat un dit si els que haguessin sortit al calendari en banyador haguessin estat els pilots o els "stewards" de la tripulació, evidenciant així el seu sectarisme ruc i apriorístic.

Anònim ha dit...

Fa anys que es fan calendaris de bombers de diferents ciutats, els de Bilbao són els que es van fer més populars, i només n'he sentit elogis... No ho entenc, perquè per un cantó volen que siguem iguals, per més que crec que la igualtat té molts matisos, i quan ho som -en ben poques coses, per cert- ens escandalitzem...
carme

Josep (sl) ha dit...

Ens trobem ara què estem en una situació en què inclús possar en roba interior o de bany voluntariament sols si s'és dona. Per una causa no comercial pugui provocar grans crítiques.
De fet, les associacions denunciants han fet un gra massa. I han pecat d'excés de Zel.
Desgraciadament si haguessin estat homes nus no haurien armat tan escàndol com en el cas de les assistents de cabina amb banyador.

Guillem Casas ha dit...

Com que suposo que ja sabeu quina ´s la meva postura... em limitaré a dir: Què bones que estan!

I a la merda collons! N'estic fart de tanta xerrameca socialista. Me'ls trobo a la sopa, al diari, a la tele. Cony! No em deixen en pau!!!

Anava a entrar en el tema de l'eutanàsia per relacionar-ho amb això però bé... també us podeu imaginar per on van els trets.

La pregunta: aconseguirem algun dia ser lliures DE VERITAT???!!

Guillem Casas ha dit...

Per cert, els curts de gambals (per no dir res massa fort que llavors s'enfaden) que han denunciat això, què en pensen de les pelis porno?


En fi...

Anònim ha dit...

Crec que va ser l'any passat a Irlanda, van treure un calendari d'homes bombers on també els diners recaptats anaven a fins benèfics i no va passar res.
Sí que havia algú que deia que era trist que s'utilitzessin aquells homes "sexis" per recaptar diners. En fi, que no plou mai a gust del consumidor.
A mi m'és absolutament igual el que faci la gent, sempre i quan no vulneri els principis "fonamentals".
Que tinguis un Bon Nadal, epiadimonis!!