dijous, 1 de maig del 2008

PREMI "DARDO 2008"

La Maria, m'ha passat un premi titulat “Dardo 2008”. M'omple de satisfacció rebre un premi d'una persona que és llesta (té una llicenciatura en Dret i és a punt de rebre'n un altre en Periodisme).

L'enunciat del premi és el següent:


La I Entrega de Premis Dardo 2008 s’obre pas entre un gran elenc de premis de reconegut prestigi en el món de la literatura, i amb ell reconeix els valors que cada blogaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc. Que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman, innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades.



A mi, que tinc un cert complex d'inferioritat, m'atribola rebre premis. Em passa sovint que començo a escriure posts i sovint no expresso el que volia o no ho dic com volia. Però ningú no és perfecte, i tal vegada és millor no ser-ho, perquè el món seria massa asèptic si tots en fóssim. Això sense tenir en compte que la perfecció és una entelèquia, un impossible.

Altres vegades ja he dit que se'm fa difícil rebotar els premis i memes que em passen (que tampoc són tants), però aquesta vegada em ve de gust fer-ho, malgrat que espero que la Maria em perdoni per passar-lo només a tres blogs (que no són quatre perquè suposo que no es pot rebotar a qui te l'ha donat)


Ma Pitom!: Perquè sempre em sorprèn positivament l'eclecticisme que hi trobo.


CAT-ISRAEL: No tan sols transmet valors culturals i ètics, sinó que informa de la realitat diària.


La meva illa roja: Ella potser no ho sap, però els seus escrits tenen un perfum que traspua sensibilitat. Li atorgo pel sentit personal i literari que es desprèn del seu blog.


Com sempre, deslliuro a tothom de resseguir el premi, jo el dono perquè els en crec mereixedors, ells el poden donar o no, segons el seu criteri.

6 comentaris:

Rita ha dit...

Espieta, gràcies!!! T'agraeixo de tot cor les teves paraules, que venint de tu, que ja saps com et valoro i et respecto, m'honoren molt. Aquest premi ja me l'havien atorgat i per tant no el tornaré a passar, però ja t'he afegit amb els que me'l van donar.
Uns petons!

PS I fes el favor de no tenir complex d'inferioritat que ja saps com m'agrada com ho escrius. :)

Moré ha dit...

Moltes gràcies!!!! A mi és el primer premi que em donen , així que encara té un valor més especial que a més me l'hagi donat un amic. Ara l'he de passar a quatre persones més?

espiadimonis ha dit...

Rita,
Quina ràbia! Una vegada que dono un premi i ja te l'han atorgat! Al final, t'hauré de fer una prestatgeria de tants premis que et donen. ;-)

Moré,
Ben sovint el teu és el primer blog que llegeixo en la meva ruta diària de blogs, i és que espero el teu post com si fos una dosi de medecina. Així doncs, ja veus com el teu blog ha esdevingut important per a mi.
En teoria l'has de passar a cinc persones, però fes com millor et sembli. Ja veus com jo només l'he passat a tres.

Míriam ha dit...

Espia,
No s'hi val! però gràcies. Ara em faràs pensar massa. Entre a qui l'he de passar i com ho he de fer per seguir éssent tan eclèctica com dius!

Joana ha dit...

Les persones humils són les que es mereixen més reconeixement.
De fet vull pensar que ningú és perfecte, l'únic és que uns ho reconeixen i d'altres no.
Tal vegada això ens permet intentar ser una mica més savis tot aprenent i saber realment que ens queda molt per aprendre.
Felicitats pel premi! Tot i l'escepticisme... Jo crec que escrius molt bé! ;)

espiadimonis ha dit...

jodesh,

Ja va bé, pensar! No recordo haver sentit mai que algú hagués pres mal fent-t'ho! Ja he vist a qui li has passat i em sembla una decisió encertadíssima. I pel que fa al futur del blog... només has de continuar fent exactament el mateix que ara. :-)


Joana,

Moltes gràcies, tant per la felicitació com per dir-me que escric bé. Venint de tu, que tens un blog preciós, és un veritable elogi!