dijous, 8 de maig del 2008

TERRORISTES CONVIDATS PER INSTITUCIONS PÚBLIQUES

Pel blog de'n Moré, m'assabento que el Consell de la Joventut de Barcelona, que és una entitat oficial, organitza un reguitzell d'actes de solidaritat amb Palestina òbviament pagats amb els nostres diners. Entre els participants, hi figura una terrorista anomenada Leila Khaled, que pertany a la FPLP, organització també qualificada de terrorista i d'iderari marxistaleninista.

El que em deixa del tot escruixit, és que aquest acte està en gran part destinat a la joventut i a l'adolescència, i compte amb el suport de la Generalitat – en concret de la Conselleria d' Interior, de la qual n'ostenta el càrrec Joan Saura, un altre marxistaleninista-, la Diputació de Barcelona, l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Ministeri espanyol d'Afers Exteriors i de Cooperació.

Curiosament, l'article que Alfons Quintà escriu avui al Diari de Girona també va d'això.


Tot plegat, és d'un fàstic immens. I no pas pels cabals públics que s'hi esmercen, que també, sinó per l'intent de rentat de cervell als nostres infants i joves. El mal que li estan fent en aquest país no pot ser pas mesurat.

1 comentari:

Artur ha dit...

Si poguessin farien desaparèixer del mercat "La lista de Schindler". Espanya és un dels països més antisemites (anti-israelians) que hi ha, i Catalunya diria que està en "zona champions".

Molt trist, decebedor.