dijous, 26 de gener del 2006

LA PROSTITUCIÓ

Des de sempre, hi ha hagut gent que ha canviat sexe per diners i gent que ha canviat diners per sexe i sempre n'hi haurà. Essent així les coses, jo crec que podríem prescindir de la hipocresia i legalitzar la prostitució. Amb això aconseguiríem dignificar un alt nombre de persones que es guanyen la vida d'aquesta manera i, a més, com que els que exercissin aquesta professió s'haurien de legalitzar i cotitzar a la seguretat social, la hisenda pública se'n veuria altament beneficiada donat l'immens nombre de diners que mou aquest sector. Així, els únics que empaitarien a les persones que es dediquessin a aquesta feina, serien els inspectors d'hisenda i de la seguretat social.

Ja m'imagino l'escena:

-Quant?

-50€ més l’iva. Voldrà factura?

1 comentari:

Perot lo Lladre ha dit...

Hi ha dos aspectes diferents a tenir en compte en la prostitucio. Primer la prostitucio com activitat "liberal": una dona vol prestar aquesta mena de serveis per diners. Res a oposar, i tampoc les noves regles del Ajuntament hi oposen res si es fa discretament i no al mig del carrer.
Despres hi ha la prostitucio industrialitzada (els meubles de carretera, per exemple) que poden tenir personal que es alli perque vol, pero tambe n'hi ha d'altres que hi son a la força. Entenc que en aquest segon cas la llei s'hi te que posar perque allo es un segrest.
Finalment hi ha les feministes, que consideren la prosticio com una degradacio per a la dona, i per tant la condemnen sense pal.liatius. no entenen que una dona es pot estimar mes fer de puta que fregar escales. A mes a mes, com tots els fanatics, les (i els) feministes pretenen salvar les dones de elles mateixes, i no admeten la prostitucio com professio "liberal". Sobre la seva legalitzacio, val a dir que a Holanda no ha servit ni per "dignificar" l'ofici ni per donar gaire calers a hisenda. Com passa a tots els negocis, el treball en negre es mes rendible, i en una activitat que garebe tots i totes els que la practiquen veuen com temporal, doncs encara mes.