diumenge, 6 d’abril del 2008

AVALL, QUE FA BAIXADA!

Un altre article sensacional de'n Alfons Quintà al diari de Girona. Ja sé que darrerament n'abuso, però qui millor que ell per explicar els mals que ens assoten?

2 comentaris:

Artur ha dit...

L'Alfons Quintà és un periodista compromés amb la veritat, posicionat clarament al bàndol de la llibertat i la crítica, demòcrata i articulista depredador dels despotismes actuals.

La davallada ideològica que ha fet l'Avui, amb el canvi de director i, més greu encara, amb el nomenament de Cruanyes com a subdirector, va condicionar, n'estic gairebé segur del tot, la fugida i/o acomiadament de l'Alfons Quintà. Desconec si encara, mig amagat, escriu a l'Avui, però la plana bona que tenia diumenges i l'article diari, han estat esborrats d'arrel.

Anyoro el Vicenç Sanchís a l'Avui i el Xavier Bosch a Rac1.

espiadimonis ha dit...

Artur,
Al meu parer, la davallada de l'Avui va començar amb els problemes econòmics i el conseqüent control del diari per part del Conde. Aviat se'n va notar la mà, al menys pel què fa referència a en Quintà. Deixà de publicar l'enyorat "Planetarium", i veié reduïda la seva participació a dos articlets setmanals, dels quals em sembla que ja només n'hi queda un.
Per cert, que ara el diari el dirigeix Xavier Bosch el qual, tot i que en qüestió de periodisme lliure li dóna mil voltes a en Bassas, tampoc no acabava de ser sant de la meva devoció. En fi, que anem de mal en pitjor. Uns ens informen del que volen els seus amos i els altres han renunciat a estar informats de manera independent.