dissabte, 19 d’abril del 2008

L'ACCIÓ HUMANA I SANT JORDI

A les darreries de l'any passat, i mitjançant una fada bona, vaig poder extreure un llibre de la biblioteca d'una universitat de casa nostra. El llibre en qüestió era l'obra magna de Ludwig Von Mises titulada “La acción humana” -així,en castellà, perquè la cultura catalana, al estar políticament dirigida, ja ha dimitit de fer res intel·lectualment seriós-.


Anava fent les pertinents renovacions, perquè és un llibre gruixut i espès per a un neòfit com jo, però en menys d'un mes vaig haver de retornar-lo perquè un altre usuari l'havia demanat. Em va fer ràbia, perquè el que anava entenent m'agradava força. Al capdavall, vaig fer un cop de cap i el vaig sol·licitar a l'editorial “on-line”.


Per un error de correus, el llibre ha anat i ha vingut durant dos mesos però, finalment ja el tinc, coincidint gairebé amb Sant Jordi... he pensat que com que ningú no em regala llibres, doncs me'l regalo jo...

2 comentaris:

Artur ha dit...

No he llegit el llibre del que parles. Provaré de trobar-lo. Per cert, l'editorial especialitzada en llibres d'economia de mercat i liberalisme és Unión Editorial: http://www.unioneditorial.es/

espiadimonis ha dit...

Artur,
Precisament d'aquí l'he tret. En el seu dia també vaig comprar-los-hi un parell més de llibres. La llàstima és que aquí a casa nostra no hi hagi cap editorial que els hagi traduït i publicat en català.