divendres, 18 d’abril del 2008

EL PREMI I LA RITA


La rita, l'administradora del blog “La meva illa roja”, està que no para. Ja li han donat 3 premis, i això que no fa ni un any que va començar a escriure el seu blog. D'altra banda, no m'estranya pas que n'hi donin. Escriu de coses personals i ho fa en el seu punt just; sense caure en les coses excessivament personals – que avorreixen-, ni tampoc banals -que no interessen-.

Ella i jo ja fa un temps que ens fem, i de totes les persones que vaig conèixer en una determinada època i circumstància, és la única que em parlo amb assiduïtat. Suposo que això deu voler dir que la nostra amistat és ben sincera.

I això queda ben palès amb el premi que ha tingut l'amabilitat de passar-me. La meva producció blogaire és la que és. No la puc fer més extensa per manca de temps i sovint d'idees, i tinc molt clar que no sempre aconsegueixo dir el que pretenia, però malgrat tot, s'agraeixen aquests tipus de detalls.

Tot i així, semblantment a un meme que em van passar fa uns mesos, la rita em dispensarà si no el passo a ningú, perquè és el que més m'incomoda de rebre premis i memes, que no sé mai com els rebran als que els hi reboti.

Gràcies per tot, rita.

1 comentari:

Rita ha dit...

Ai, espieta, ets un sol! Naturalment, quedes dispensat de tot. A mi em feia il·lusió fer-te un regal i te l'he fet. Ara és ben teu i tu amb les teves coses fas el que vols. :)
Un petó ben fort,