dissabte, 3 d’abril del 2004

ROTLLETS DE LLENGUADINA AL PEBRE VERD



Ingredients per a 4 persones:
- 8 Filets de llenguadina.
- 250 Grams de mongeta sencera.
- 4 Tires fines de bacó.
- 1 Cullerada sopera de grans de pebre verd confitat.
- 20 Grams de mantega.
- 200 Ml. de vi blanc.
- 100 Ml. de crema de llet.
- 10 Ml. d'oli d'oliva.
- Farina.

Preparació:



1. Sala els filets, enrotlla'ls sobre si mateixos i punxa'ls amb un escuradents perquè no es desmuntin; enfarina'ls i posa'ls dins una safata per al forn, afegeix-hi el vi blanc i una mica d'aigua i cou-los al forn, prèviament escalfat a 160 graus durant 15 minuts.

2. Un cop cuits els rotllets, desfés la mantega dins un cassó, aboca-hi el pebre verd i remena suaument amb una cullera de fusta; aboca-hi la meitat del suc de cocció del peix i la crema de llet; deixa-ho bullir fins que espesseixi una mica.

3. Bull la mongeta verda directament congelada durant 7 minuts en aigua bullent amb sal. Escorre-la i refreda-la. Fes quatre farcells i embolica cada un amb una tira de bacó. Enganxa'l amb un escuradents i daura els farcells al forn amb una mica d'oli d'oliva durant uns 3 minuts.

4. Emplata els rotllets de peix amb una mica de salsa i acompanya'ls amb el farcellet de mongetes. (Recorda treure els escuradents abans de servir-lo)




Temps de preparació: 30 minuts.
Calories per ració: 405 Kcal.

Que us aprofiti