dilluns, 31 de juliol del 2006

LA PÚRRIA FRANCESA ATACA DE BELL NOU

Phillippe Douste-Blazy, ministre d'exteriors Francés, ha dit en una conferència de premsa portada a terme a Beirut que l’Iran és "una força estabilitzadora a l'Orient Mitjà", també ha dit que Iran "és un país destacat amb gent important i una civilització honorable que juga un paper important a la regió".

Aquest "gran país" com diu el ministre patrocina l'organització terrorista Hizbullah, la qual porta engegats 1.800 missils Katyusha dirigits al nord d'Israel. Iran també ha armat a Hizbullah amb coets de llarg abast amb caps que contenen més de 100 kg. d'explosius i metralla, aquesta organització que va començar aquesta guerra segrestant 2 soldats i matant-ne altres 4 i disparant coets Katiusha. Aquest "gran país", també està enriquint urani, pas previ per a la fabricació de la bomba atòmica, en una violació directe de les lleis internacionals.

Per si no n'hi hagués prou, aquest "gran país" empresona els qui s'atreveixen a demanar llibertat i els apallissa fins a la mort si gosen fer vaga de fam per protestar. Aquest és el "gran país" que França lloa.