dilluns, 4 de juny del 2007

DISCRIMINACIÓ

A la franja de Gaza, hi han diverses faccions de grups islamistes que lluiten entre sí i que cometen actes de terrorisme contra la seva pròpia població i contra Israel. Un d'aquests grups, es diu “Les espases de la veritat”, i és el responsable de col·locar bombes a dotzenes de locals d'internet, botigues de música, sales de billar i com a mínim, dos restaurants. I tot això a Gaza. Ara, aquest grup terrorista, presta la seva “atenció” a les presentadores de televisió. En efecte, aquesta gentola ha fet una declaració per correu electrònic dirigit a tots els mitjans de comunicació, que si les presentadores de televisió del que es coneix com a Autoritat Palestina no vesteixen d'acord amb els cànons que marca la religió islàmica, seran decapitades. Recordem que en molts països islàmics, les presentadores de televisió porten un mocador al cap i per no ensenyar, no ensenyen ni els braços. En d'altres països àrabs no els cal portar aquesta mena de roba: tenen prohibit de treballar-hi.
I pensar que hi ha gent que diu que a Israel hi ha discriminació! Per què no surten ara a queixar-se d'aquesta intromissió inacceptable contra la llibertat de les dones? És que només es mouen quan hi han implicats els Estats Units i Israel? Tan alta és la seva imbecil·litat?

4 comentaris:

Un indígena ha dit...

No, evidentment a TV3 estan més procupats en mostrar les repetides violacions de drets humans i barbaritats diverses que fan els EEUU amb Bu al capdavant, com ara atorgar permisos d'armes a menors d'edat... que no seran vigents fins que siguin majors d'edat! Oh! Escàndol! De la retallada de llibertats elementals als països islàmics no en parlen, però.

Anònim ha dit...

Jo desconeixia tot això. Clar que amb l'objectivitat i professionalitat dels nostres mitjans de comunicació, res pot escandalitzar-me.

Em podríeu ampliar la informació d'aquest grup i dels seus actes a Gaza?

Gràcies

espiadimonis ha dit...

Artur,
La notícia la vaig treure del següent enllaç:

http://www.israelnationalnews.com/News/
News.aspx/122632

Potser es pot trobar quelcom més d'aquest grup per internet, serà qüestió de cercar-ho.

Odalric ha dit...

Aquí ho podeu veure.