dimarts, 29 d’abril del 2008

FIGURES I PAISSATGES

No sé pas com em van localitzar, suposo que va ser perquè un dels dos passava cada dia per davant del meu negoci. El que sí recordo és que se'm van presentar tots dos demanant un preu. També la recordo a ella. Tenia un mirar especial i una manera de fer que em van colpir i fascinar. Varem quedar un dia en un lloc conegut per mi, i d'allí em van portar a casa seva, que era molt, molt lluny del centre de la localitat on vivien. Tenien una casa en plena muntanya, just al llindar d'una població veïna, i segons m'explicaren, van anar a parar allà degut als preus de les cases. Vaig veure el què volien i, al cap d'uns dies els vaig dir el pressupost. S'hi van mostrar conformes.


Quan hi vaig tornar per fer la feina, em van deixar sol, perquè havien d'anar a treballar i el que jo havia de fer s'havia d'allargar tot el matí. Amb els anys de treballar, he vist tot tipus de paraments i decoracions de les llars, i per poc que siguis observador i t'agradi pensar, pots arribar a imaginar-te com són les persones que hi viuen. Hi vaig veure pocs llibres: Una estanteria plena de llibres de zodíacs, i coses pseudocientífiques. Vaig veure clarament què era el que m'havia atret d'ella. Era una bruixa...

6 comentaris:

Míriam ha dit...

De les de bo de bo? I com segueix el relat?

Rita ha dit...

I no et va fer cap encanteri?

*MaRiA* ha dit...

Tens un premi al meu blog!

Salutacions!

espiadimonis ha dit...

Jodesh,
No era de les típiques de conte, que tenen berrugues al nas. Era més aviat com la Samantha de "Embrujada". El relat té un final molt convencional i purament comercial. Us l'estalvio. ;-)

Rita,
Jo no vaig notar que me'n fes cap. O potser és que no va utilitzar els filtres i encanteris adequats. :-D

*MaRiA*,
Moltes gràcies! Ets realment amable. Aiss...! En poc temps ja me n'han donat dos! Tinc uns lectors que no me'ls mereixo. Així que tingui temps m'hi poso, guapetona.

Joana ha dit...

El sol fet d'escriure aquest post ja vol dir que et va captivar i no només pels llibres. Les bruixes ho saben fer! ;)
Bona setmana Espia!
Vaig una mica endarrerida llegint, però em vaig posant al dia!

espiadimonis ha dit...

Joana,

Ja veus que no et poso molta feina per llegir. ;-) vaig a poc a poc i procuro fer bona lletra.
Bona setmana per a tu també.