dijous, 3 d’abril del 2008

MÉS NEPOTISME A LA GENERALITAT

El dimarts passat, el diari de Girona publicava una notícia del tot escandalosa: Una filla del conseller comunista i mentider Baltasar va ser acomiadada de l'administració pública per, immediatament, tornar a ser admesa però amb un augment de sou de 13.974 Euros anuals. Faran malbé la sanitat, l'educació, l'electricitat, el sistema de gestió d'aigua, el Carmel i el TGV entre altres, però la parentela la deixaran ben col·locada. Si hi hagués un mínim de decència, això requeriria dimissions o cessions, però en aquest país d'això no se'n gasta.

7 comentaris:

*MaRiA* ha dit...

El que haurien de fer en primer lloc el Sr. Baltasar i companyia (inclosa la seva filla si cal, ja que tanta feina té a fer), és repartir bé l'aigua. No estem en un país solidari? Doncs que es demostri.

Salut!

espiadimonis ha dit...

Maria, gràcies pel comentari.
Es veu que la solidaritat només la saben practicar amb la parentela i els acòlits. :-)

Josep (sl) ha dit...

Per desgràcia en els últims anys la generalitat ha més que doblat el pressupost gràcies al pacte del Majestic.
Els únics que realment han notat millora són els parents i acòlits. Els mateixos que criticaven a CiU d'amiguisme i nepotisme al president Jordi Pujol, han usat la Generalitat com la seva propietat particular.
Han repetit i augmentat els errors de l' antic govern. A la crida: De la dreta no pot donar lliçons (ex-conseller Milà dixit). Perquè tots sabem que els bons son d'esquerres i tot el que fa té bons propòsits. Com fer omplir butxaques de bons homes i bones dones, què són políticament correctes.

Ferran Porta ha dit...

Francament, parlar de dretes i esquerres en qüestions com la que comentes en el teu post, tenint la classe política lamentable que tenim en el nostre país, ho trobo un pèl massa tendenciós.
Donant per fet que casos repugnants com el que expliques es donen a Catalunya, tot sovint, a totes les administracions públiques, no gosaria adjudicar-ne la patent a l'esquerra.
Una bona renovació, convindria, a banda i banda ideològica.
Salut.

espiadimonis ha dit...

Ferran,
Si el teu comentari el fas al meu post, és que no m'hauré explicat bé. La referència a la filiació política del conseller la he fet per definir-lo, no pas per donar a entendre que són els únics que ho fan. I si llegint el post es treu aquesta impressió de dicotomia dretes-esquerres, no ha estat pas la meva intenció.
En canvi, si la teva aportació la fas al comentari de'n josep...doncs res, oblida aquest. :-)

Ferran Porta ha dit...

Home, espiadimonis, no em negaràs que "conseller comunista i mentider", "faran malbé..." i "la parentela la deixaran ben col·locada" no fan tot l'efecte que el post té una direcció, hehe...

En qualsevol cas, el partit del "conseller comunista", com li dius, tampoc no és el meu!

Unknown ha dit...

No crec que en Baltasar sigui comunista... jajajaj

En tot cas trasvassista si que ho és, i amic de kubotans i rares armes de "defensa".