dissabte, 9 de juny del 2007

FREEDOM HOUSE VS. AMNISTIA INTERNACIONAL

Un informe fet públic el passat mes d'abril per freedomhouse, una entitat molt més equànime i infinitament més liberal que els papanates "d'Amnistia Internacional”, ens mostra “El pitjor dels pitjors”, una serie de països on els drets civils i les llibertats fonamentals són conculcats a tot hora i en tot moment. Entre ells hi ha, com no, Cuba. A veure si la filla del assassí Guevara se'l llegeix. Jo me n'he assabentat per casualitat, perquè si m'hagués hagut de refiar dels mitjans de comunicació nostrats, hagués romàs en la més absoluta i profunda ignorància. Clar, com que no critica els USA ni Israel...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I és una sort que SOS Racisme no s'hi dediqui perquè és l'ONG mès pamfletaire i manipuladora que conec. En un institut de la ciutat on visc es va donar un problema amb una noia musulmana que els pares no volien que fes gimnàstica. El centre obligava la noia a fer aquesta assignatura tal como mana la vigent legislació educativa. Els pares, "ni cortos ni perezosos" van acudir a SOS Racisme. Aquests pijo-progres marxistes van declarar que obligar la noia era "racisme" perquè no respectaven les seves creences i bla, bla, bla. Total, que per no sortir als diaris el centre va optar per callar i ser víctima d'una nova sodomització islàmico-marxista.

Molt bé per Freedom House

espiadimonis ha dit...

Artur,
Certament, de SOS Racisme en podríem parlar molt. Es té per una ONG però està més participada pels governs que una empresa pública. En fi, n'he sentit a parlar molt i pràcticament res de bo.