diumenge, 23 de març del 2008

PURIM

El Purim és una festivitat jueva en la que commemoren la desfeta dels seus enemics. Si voleu saber una mica més sobre aquesta celebració, podeu clicar aquí.


També us deixo un vídeo. Malauradament no el deixen insertar, però clicant l'enllaç el podreu veure. Crec que és de l'any passat, però serveix igualment per veure com un poble s'esforça a viure amb normalitat mantenint les seves tradicions, malgrat una situació que no n'és gaire, de normal.



5 comentaris:

Rita ha dit...

No en sabia res. Gràcies per compartir amb nosaltres els teus coneixements. :)

Míriam ha dit...

Que bonic el vídeo! Això és el que ajuda a donar la imatge d'un "país lliure on la gent hi viu, treballa i s'esbargeix"

espiadimonis ha dit...

Rita,
Els meus coneixements sobre la matèria són infinitament inferiors als que jo voldria i seria desitjable, però de mica en mica s'omple la pica ;-)

Jodesh,
A mi m'encantat la normalitat que el vídeo desprenia. Un poble afaiçonat així és imparable.

Joana ha dit...

Jo també sóc una analfabeta, però de mica en mica... No coneixia aquesta festa . En quant al video l'he trobat espontani!
Gràcies Espia!
Estàs molt prolífic últimamnet ;)

espiadimonis ha dit...

joana,
Una de les coses bones de la globalització és que la informació circula arreu i en molta quantitat. És una cosa que podem utilitzar per aprendre moltes i interessants coses.
I això de prolífic... aprofito ara que tinc temps. D'aquí a unes setmanes començaré una cosa nova i no sé pas quan podré escriure.
Una abraçada per a tu.